Website for the 2020 Linux Audio Conference held in Bordeaux, France
25-27 Nov 2020 Talence (France)

Program

Thursday, November 26, 2020
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
›16:00 (1h)
› Posters
›17:00 (1h30)
› Papers
›18:30 (30min)
› Lightning Talks
›19:00 (30min)
›19:30 (2h)
› Workshops 1
›19:30 (2h)
› Workshops 2
›21:30 (30min)
› Lightning Talks
›22:00 (30min)
›22:30 (1h)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1